Anmäl dig till UNg15 redan idag!

Ett nytt händelserikt år med många viktiga beslut som ska tas i FN har börjat.
Som FN-intresserad finns det många olika frågor att engagera sig i och som ungdomsmedlem i Svenska FN-förbundet får man just den arena som behövs för att engagera sig i frågor som handlar om FN, hållbar utveckling, mänskliga rättigheter och fred, säkerhet och nedrustning.

Som ungdomsmedlem (16-26 år) i FN-förbundet har man flera möjligheter att engagera sig i FN-frågor. Mitt bästa tips till dig som är ung i FN-förbundet är att åka på UNg15, FN-förbundets årliga ungdomshelg som är öppen för alla våra ungdomsmedlemmar. UNg15 är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om FN och träffa andra FN-intresserade från hela landet, oavsett ålder och erfarenhet erbjuder UNg15 något för alla!

Årets tema är mänskliga rättigheter och helgen erbjuder spännande workshops, föreläsningar och gruppövningar där man (oavsett tidigare kunskap) kan lära sig mer om mänskliga rättigheter.

Men UNg15 kommer erbjuda mycket mer än så! T.ex. kommer det finnas möjligheter att lära känna massor med roliga och intressanta personer, lära sig mer om FN:s och FN-förbundets olika arbetsområden samt mycket mer.

Åk på UNg15! Det är årets bästa tips till dig som är ung i den svenska FN-rörelsen. Anmäl dig redan idag på vår hemsida! OBS! Det är först till kvarn som gäller då antalet platser är begränsade!

/Albert Askeljung,
Ungdomssekreterare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera