Energin flödar i FN-föreningarna

Hösten är runt knuten och jag märker att föreningarna runtom i landet börjar planera höstens och vinterns aktiviteter. Energin flödar och FN-förbundets unga är verkligen på gång!

Det ska bli otroligt spännande att se vad alla föreningar hittar på och jag ser fram emot många ungdomsprojekt. Det kan vara stort som litet, det viktiga är att ha roligt!

Under hösten vill jag besöka så många föreningar som möjligt. Vill du att jag ska besöka din förening kan du kontakta mig på albert.askeljung@fn.se eller 08-462 25 67. Har ni något särskilt ämne eller fråga ni vill veta mer om så ordnar jag det.

Behöver ni ett ekonomiskt bidrag för att kunna genomföra ett projekt? Då kan ni söka Ungt projektbidrag! Ungt projektbidrag kan sökas av medlemmar upp till 26 år och bidraget uppgår till max 6000 kr. Läs mer om Ungt projektbidrag här.

Det händer mycket i FN-förbundets 100 lokalföreningar och för att ha koll på läget kan du följa ungdomsverksamheten på Facebook och Twitter. Här skriver jag om nyheter, evenemang och kurser som kan vara relevant för dig som ung medlem i FN-förbundet.

Ska er FN-förening genomföra ett spännande projekt eller har ni gjort det under sommaren skulle det vara roligt ifall ni vill dela det med andra föreningar här på ungbloggen. Hör av er till mig om ni vill dela med er och skicka gärna bilder från evenemanget!

Allt gott,
Albert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera