Fototävling!

Är du engagerad i en FN-förening eller går på en FN-skola och gillar att fota? Då kan du delta i vår fototävling! Vi sitter nu med arbetet att uppdatera vår föreningshandbok och vi vill fylla den med många fina bilder från våra lokalföreningar och FN-skolor. 

IMG_0147

Handboken är till för alla som vill bli eller redan är engagerade i Svenska FN-förbundet på något sätt och som vill veta mer om hur och vad man kan göra. Vi vill att handboken ska visa upp det fantastiska arbete som våra FN-föreningar, FN-skolor och FN-distrikt gör – därför behöver vi bilder!

Den bästa bilden som publiceras i handboken får ett fint förstapris bestående av ett presentkort på 800 kr från antingen Barista Fair Trade Coffee eller från en valfri bokhandel, ett FN-paraply, en t-shirt, en FN-termos och en FN-väska. Självklart får man även äran för att ha tagit bilden! Alla bilder som publiceras i handboken får en valfri t-shirt från FN-shoppen.

Skicka bilden/bilderna, med beskrivning, till albert.askeljung@fn.se senast den 28:e oktober. Vid eventuell publicering kontaktar vi givetvis dig för mer information (t.ex. om upphovsrätt).

Har du frågor om tävlingen kan du även då mejla mig på albert.askeljung@fn.se eller ringa 08-462 25 67.

Lycka till och må bästa bild vinna!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

4 reaktion på “Fototävling!

    • Hej Lisa!

     Tyvärr har vi inte hunnit klart med handboken och därför inte kunnat välja vilka bilder som ska vara med. Vi jobbar så snabbt vi kan för att en vinnare ska utses inom de närmsta två veckorna men vinnaren annonseras såklart direkt här på bloggen och vår Facebooksida, UNg FN-förbundet.

     Tack för ditt tålamod!

     Vänligen,
     Albert

Kommentera