Mycket på gång!

Första veckan har gått på jobbet som ungdomssekreterare och det är redan många spännande aktiviteter på gång. Just nu sitter jag och planerar inför den kommande ungdomsansvarigträffen som går av stapeln den 3-5 oktober i Stockholm. Efter det så ska en ny referensgrupp samlas för att planera nästa års UNg-konferens, UNg15.

Det är spännande att få vara med redan i planeringsstadiet och det ska bli jätteroligt att träffa både nya och gamla medlemmar under året. Har ni frågor och idéer ni vill prata med mig om, t.ex. ett föreningsbesök, kan ni kontakta mig!

IMG_6797

Bild från förra årets ungdomsansvarigträff

Det finns fortfarande platser kvar till ungdomsansvarigträffen, anmäl dig redan idag! Det utlovas spännande studiebesök, intressanta föreläsningar och möten med engagerade ungdomar från hela landet. Svenska FN-förbundet står för boende, resa och mat (mer information om reseersättning hittar du här).

Snart öppnar ansökan för referensgruppen 2015! Som medlem i referensgruppen får du lära dig massor om projektplanering, FN och FN-förbundet. Läs mer om referensgruppen här. Mer information om ansökan kommer snart upp på bloggen, Facebook och Twitter!

Har du frågor, mejla mig på albert.askeljung@fn.se eller ring 08-462 25 67.

Allt gott,
Albert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera