Sök jobb på FN-förbundet

Svenska FN-förbundet söker en ungdomssekreterare till kansliet i Stockholm. Du ska vara mellan 18-25 år, vara aktiv inom FN-förbundet och kunna jobba hos oss mellan augusti 2015 och augusti 2016.

Ungdomssekreterarens roll är att ta tillvara och uppmuntra ungdomars engagemang i FN-rörelsen. Som FN-förbundets ungdomssekreterare kommer du att ansvara för planering och genomförande av ungdomsverksamhet, vara ett stöd för våra unga medlemmar och FN-föreningars ungdomsverksamhet, arbeta med våra olika nätverk samt ansvara för vår hemsidas ungdomsavdelning samt våra unga kanaler i sociala medier. Du kommer också att arbeta med FN-information till allmänheten och svara på frågor via telefon och e-post.

Du som söker ska vara mellan 18-25 år, vara medlem i Svenska FN-förbundet och ha erfarenhet av aktivt arbete inom en FN-förening. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär många möten med människor där din förmåga att entusiasmera och engagera är viktiga egenskaper.

Erfarenhet av projektarbete och arbete med ungdomar är meriterande, liksom att kunna uttrycka sig på engelska i tal och skrift. Även erfarenhet av att arrangera evenemang och av bidragsansökningar ser vi som en merit.

Tjänsten är en heltids projektanställning under ett år, med planerad start under första halvan av augusti 2015.

Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 11 maj till ungdomssekreterare@fn.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera