Sök till referensgruppen!

Nu har ansökan till Svenska FN-förbundets viktiga referensgrupp för unga upp till 26 år öppnat – sök redan idag!

1458443_1442743429280781_64384005_n[1]
Bilden: Tidigare referensgruppen

Referensgruppen består av 6 unga medlemmar i Svenska FN-förbundet och har som främsta uppgift att arrangera UNg-konferensen i maj nästa år. Som medlem i referensgruppen får du lära dig massor om projektplanering och -genomförande samtidigt som du får lära dig massor om FN och FN-förbundet.

Gruppen kommer träffas 3 gånger innan UNg-konferensen för planeringsmöten och första mötet kommer äga rum i Malmö den 4-7 december då vi också besöker UN City i Köpenhamn!

Det utgår ingen ekonomisk ersättning men FN-förbundet står för alla kostnader, såsom resor, boende och mat. Som medlem i referensgruppen får du även ovärderliga kontakter och massor med kunskap! I slutet av året får man ett intyg på sitt uppdrag.

Sök senast den 20:e oktober genom att skicka en presentation av dig och dina erfarenheter samt varför du vill ingå i referensgruppen 2015 till albert.askeljung@fn.se. Märk ansökan ”Referensgruppen 2015″.

Vi vill ha en bredd av sökande så det spelar ingen roll vilka erfarenheter du har! Alla är välkomna att söka så länge man är medlem i Svenska FN-förbundet och är mellan 16-26 år.

Läs mer om referensgruppen 2015

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera