Anmäl dig till UNg16!

Årligen anordnar Svenska FN-förbundet en träff för 70 unga medlemmar och FN-skolelever runt om i landet. UNg16 går av stapeln den 19-22 maj på Sida Partnership Forum i Härnösand och temat är utveckling med fokus på Agenda 2030. Läs referensgruppsmedlemmen Olle Johnssons uppmaning att anmäla sig till helgen.

SFN_Facebook_annons_UNg16

”Unghelgen är en perfekt plats för dig som vill veta mer om hur FN och vår omvärld fungerar. På plats kommer det finnas spännande föreläsare, drygt 70 andra ungdomar, givande aktiviteter och givetvis också en taggad referensgrupp(med en lika entusiastisk ungdomssekreterare!).

Jag anmälde jag mig till Ung15 i april förra året och det blev startskottet för mitt engagemang inom FN-förbundet. Ett engagemang som tagit mig till nya platser och bidragit till fantastiska möten med personer som vill göra skillnad. Jag är säker på att ni kommer uppskatta helgen i Härnösand lika mycket som jag gjorde!

Som medlem i referensgruppen kommer det vara mitt uppdrag att se till att Ung16 blir minst lika bra(om inte bättre!) än föregående UNghelg. Årets tema är utveckling och jag är övertygad om att Ung16 kommer utvecklas till en kanonhelg. Se nu till att anmäla dig till Ung16 så ses vi där i maj!”

Olle Johnsson medlem i referensgruppen 2016.

Anmälan till UNg16 öppnar IDAG och det är först till kvarn som gäller. Mer information hittar du på www.fn.se/ung16 eller via ungdomssekreteraren på marcia.munoz@fn.se.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera