Är du nästa ungdomssekreterare?

Tycker du om att arbeta med ungdomsengagemang? Har du erfarenhet av engagemang i en FN-förening? Brinner du för globala frågor? Nu har du chansen att kombinera detta i världens roligaste jobb – bli Svenska FN-förbundets nästa ungdomssekreterare!

ungsek

Svenska FN-förbundet söker en engagerad ungdomssekreterare till kansliet i Stockholm. Du ska vara mellan 18-25 år, vara aktiv inom FN-förbundet och kunna jobba hos oss mellan augusti 2016 och augusti 2017.

Ungdomssekreterarens roll är att ta tillvara och uppmuntra ungdomars engagemang i FN-rörelsen. Som FN-förbundets ungdomssekreterare kommer du att ansvara för:

  • planering och genomförande av ungdomsaktiviteter,
  • vara ett stöd för våra unga medlemmar och FN-föreningars ungdomsverksamheter,
  • samarbeta med våra olika nätverk och
  • ansvara för vår webbplats ungdomsavdelning samt våra unga kanaler i sociala medier.

Du kommer också att arbeta med FN-information till allmänheten och svara på frågor via telefon och e-post.

Du som söker ska vara mellan 18-25 år, vara medlem i Svenska FN-förbundet och ha erfarenhet av aktivt arbete inom en FN-förening. Du måste också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och t ex kunna hålla presentationer inför ungdomsgrupper. Du måste också kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär många möten med människor där din förmåga att entusiasmera och engagera är viktiga egenskaper.

Erfarenhet av projektarbete och arbete med ungdomar är meriterande. Även erfarenhet av att arrangera evenemang och av bidragsansökningar ser vi som en merit.
Tjänsten är en heltids projektanställning under ett år, med planerad start under första halvan av augusti 2016.

Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 15 maj till ungdomssekreterare@fn.se

Sök sök sök sök!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera