Tack för en underbar UNg-helg!

Tre intensiva och inspirerande dagar har kommit till sitt slut och UNg16 blev verkligen en succé! Klara Höglund från referensgruppen skriver om sista dagen på UNg16.

Sista dagen av UNg16 är tillgodo och alla ledare och deltagare har begett sig hemåt igen. I morse möttes vi utav strålande solsken i Härnösand och efter frukosten var det dags för UNg-helgens sista aktivitetspass. Deltagarna fick lära sig allt om projektledning och om hur de kan sprida de kunskaperna de fått under helgen i sina lokalföreningar och på sina FN-skolor. Projektledningen var ett mycket lyckat inslag i helgens schema eftersom att många ville ha handfasta tips på hur de kan arrangera FN-aktiviteter på hemmaplan. 

 

13241214_999940463408132_1317624601110713972_n

 

Efter projekthandledningen var det dags för prisutdelning från de olika tävlingarna som pågått under helgen. Vi såg också på ett fint bildspel med helgens bästa bilder. Det följdes av ett avslutningstal från Marcia, referensgruppen och även från en av våra deltagare. Att få höra deltagarnas erfarenheter från helgen är otroligt värdefullt och betyder fantastiskt mycket. När en av deltagarna berättade för oss att han kommer ta med sig erfarenheterna från helgen i resten av livet blev jag, och många med mig, varma i hjärtat.

 

Namnlös

 

Tack för en fantastisk helg allihopa, tillsammans med er skapade vi den bästa tänkbara UNg-helgen och ni ger hopp om en ljus framtid! 

 

– Klara Höglund, Referensgruppen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera