Träffa oss i sommar!

Nu har sommarlovet börjat för de flesta och de flesta av mina kollegor har gått på semester. Vi hoppas på en solig, inspirerande och avkopplande sommar och jag hoppas på att jag får träffa flera av er runtom i landet! Jag vet att de flesta av FN-föreningarna och FN-elevföreningarna har uppehåll under sommaren och jag hoppas att ni alla laddar om batterierna för en fullspäckad höst! Vi kommer som vanligt att vara på plats i flera orter runtom i landet i sommar och vi hoppas att ni kommer förbi och säger hej ifall ni ser oss!

Så, vart träffar ni oss i sommar?

IMG_0980

Vår goodwill-ambassadör Carolina Klüft på GloBall Cup 2014.

GloBall Cup 25-28 juli
För tionde året i rad arrangerar vi sommarens skönaste fotbollscup i Enköping tillsammans med ESK. Här har ni en chans att tävla om fina priser, köpa årets t-shirt eller varför inte fira FN 70 år med en tårta? Eller varför inte se en av alla matcher som spelas
under dagarna, där varje mål som görs bidrar till att utrota hungern i världen? Sväng gärna förbi cuptorget och säg hej till mig och mina kollegor om ni har vägarna förbi Enköping!

Almedalen 29 juni-2 juli
Som vanligt är FN-förbundet på plats och arrangerar spännande och relevanta seminarier. I år bjuder vi på teman såsom ”Svenska FN-soldater i Mali – blir det fred nu?”, ”FN:s utvecklingsarbete måste effektiviseras!” och ”Hur skapar vi mångfald och inkludering i samhället?”. Läs mer om vilka som medverkar och om våra andra seminarier på www.fn.se. Glöm inte heller att titta förbi vår utställning och röj en mina! Samtliga aktiviteter och seminarier sker på Sidas sommartorg ”Sverige i världen”.

Solveig Berntsen33 2012

Kollegor och volontärer på musikfestivalen Way Out West 2012.

Peace & Love 2-4 juli
FN-förbundet är på plats under sommarens härligaste musikfestival, där temat för året är ”Rise of the Citizen”. Tre dagar med spännande samtal, möten med nya människor och givetvis en massa musik! Ni hittar oss på Action Square där ni kommer att kunna ta ställning för en bättre värld!

 

Jag hoppas att ni säger hej till mig och mina kollegor ifall ni har vägarna förbi och jag önskar er alla en skön och glad sommar!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera