Förkyld, projektplanering och FN-rollspel

Idag var det projektplanering på FN-förbundet. Det var första gången jag var med så hade egentligen ingen aning om vad som skulle ske. Men som tur var fick jag lite mer kött på benen om hur det ska gå till. Det känns bra. Tycker bara det är svårt att veta hur mkt tid det tar, men det lär märkas det med… Lär sig så länge man lever.

Idag börjar FN:s stora klimattoppmöte i Mexico. Hade inte varit fel om de kunde komma överens om någonting vettigt. Det behövs verkligen. Tipsar om att det finns ett intressant FN-rollspel här: http://www.fn.se/skola/material/fn-rollspel-om-klimat-/ Kan vara bra att göra om man vill inrikta sig på just klimatfrågan.

Annars i mitt liv är det mest en förkylning som tar upp mest energi. Lägga sig tidigt står därför på min dagordning för kvällen! Men ska inte klaga, igår höll jag min utställning och fick även en magdanslektion av en sjukt duktig tjej/kille. Sånt är energigivande!

Matilda min kompis hjälpte mig att sätta upp mina bilder igår. Hon har även tagit denna bild på mig. Jag känner likheterna med en vampyr eller vad säger ni…?

?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera