Hitta sitt intresseområde och visningar av porträtt

Jag och Sonay pratade nu ihelgen om vad vi är mest intresserade av när det gäller FN; de stora internationella relationerna eller mikonivå. Vi kom överens om att vi nog skildje oss lite ifrån varandra, då hon är mest intresserad av de stora dragen medan jag har upptäckt mer och mer att jag intresserar mig på frågor på mikro/familje/samhällsnivå. 
Jag tror att det ibland kan vara bra att fundera på detta för att hitta sitt område och inriktning. Är det någonting man brinner för så borde det vara större sannolikhet att man blir riktigt duktig på det (är min teori ialla fall!).
Jag har fördelen att kunna publisera bilder ifrån FN-föreningsmedlemmen Tommy Hansens resor. Det är intressant med människor och framförallt porträtt, de kan säga så mycket om en person. Han har tagit bilder på de människor han mött på resande fot och det är verkligen fina bilder! Jag kommer därför då och då publiera utvalda bilder tagna av honom.
Gå gärna in och kolla på hans hemsida om ni genast till se flera bilder: http://www.tommyhansen.se/people-i-met.php 
Xinjiang, Kina 2006
”Denna Uigur pojke studerade mig blygt på behörigt avstånd när jag tillsammans med övriga expeditionsmedlemmar påbörjade en klätterexpedition i Xinjiang provinsen i västra Kina”/Tommy Hansen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera