Min första onsdag och lite tankar

Idag har det varit lite blandat, både bokat in kortare intro-möten med de andra som jobbar här och här även hunnit haft några. Spännande att få lite mer tid att prata med intressanta personer och se hur både saker funkar och hur vi kan samarbeta. Imorgon blir det genomgång av nycklar och alarmfunktioner till kontoret. Sånt där är alltid lite nervöst i början tycker jag, men förhoppningsvis går det bra.

Annars har jag haft lite Egypten i tankarna. Jag kom hem ifrån mitt volontärprojekt därifrån för ungefär en månad sen (bodde där under nästan 9 månader), men eftersom jag nästan genast åkte iväg på några kortare projekt utomlands hann jag inte riktigt med att bli van vid det svenska samhället igen. I mer seriösa termer kallas det ”reverse culture shock” och sker oftast efter en längre tid utomlands. Det är för mig egentligen första gången jag känner att jag måste ”återintegreras” en smula i svenska samhället igen och det är en lite lustig känsla faktiskt. Vet inte om ni som bott någon annanstans än hemma upplevt något liknande?

Kanske borde jag skypa en familj jag tyckte mkt om därnere och önska dem trevlig Ramadan. Det får bli ett uppdrag för kvällen och det blir de nog jätteglada för.

Falafel och Full (bönor) frukost var en favorit
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera