Nu kör vi järnet med osjälvisk status! Var med och vinn! Tävling

Jag har precis uppdaterat och fixat en osjälvisk status. Jag kämpar för jämställdhet i Afghanistan. Varför valde jag detta?
För mig känns en bättre jämställdhet jätteviktig för att förbättra samhället på många olika plan och som i Afghanistans fall bygga upp samhället. Att bara män ska styra, ha inflytande och ha makten leder till problem på så många områden både på samhällsplan och på den individuella nivån. 
För att Afghanistan och även andra länder ska kunna utvecklas måste även kvinnors talanger och förmågor kunna användas och accepteras i samhället… Afghanska kvinnor, såsom så många andra kvinnor, kan göra en skillnad och vi måste försöka kämpa för att bort de hinder som finns för att de ska bli mer delaktiga i både sina lokala verklighet och på nationellt plan!

Ett sätt att göra någonting är att skaffa en osocial status och på det viset bidra till FN:s arbete inom ett område Du tycker är viktigt. Tipsa också dina kompisar och få chansen att vinna FN-tshirts och FN-strumpor som vi lottar ut.

För att delta gör du på följande sätt:
1. Fixa en osjälvisk status på http://osjalviskstatus.fn.se/
2. Sprid detta bland dina vänner, antagligen som länk eller genom att bjuda in till arrangemanget som heter ”Skaffa en osjälvisk status” på facebook
3. Skriv ditt namn och mailadress på kommentarfältet på detta bloginlägg. Jag lottar sedan ut priser till dem som gjort detta.

Vad gör du just nu?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera