Planerar en komma igång dag i Uddevalla

Håller på att planera en slags inspirationsdag inför Uddevalla nu på fredag. Det är en tjej som hoppas att få igång eleverna på sin skola att engagera sig och förhoppningsvis få igång en slags ungdomssektion under FN-föreningen. Att hålla en inspirerande föreläsning för 160 elever kommer bli en utmaning. Var ett tag sedan! Nu håller jag därför på att göra en Power Point med det jag vill ta upp. Måste bara se över hur länge denna kommer ta. Sånt är svårt att förutsäga känner jag.

Igår träffade jag föresten en gammal FN-kompis jag inte sett på 1½ år. Han är en sån där person man blir väldigt glad av att se och som sprider massor positiv energi runtomkring sig!

Ifrån en kurs i FN-rollspel för flera år sedan

Vi pratade en hel del om när vi både började bli engagerade i Malmö FN-förening. Funderade egentligen på varför det hade gått så bra och det vi kom fram till var att de äldre och rutinerade medlemmarna var toppen och trodde på oss och gav oss frihet att göra det som vi tyckte var bra. En annan sak vi tänkte på var att vi aldrig egentligen haft pengar och medel, utan de projekt vi gjorde sökte vi pengar för och på den vägen är det. Fika stod FN-föreningen för och det var annars inte mkt som behövdes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera