Sofia: Bli FN-förbundets nästa ungdomssekreterare!

Vem vill ha mitt jobb? Nu finns det chans att söka det!
Svenska FN-förbundet söker en ungdomssekreterare till kansliet i Stockholm.

Du ska vara mellan 18-25 år, vara aktiv inom FN-förbundet och kunna jobba hos oss mellan augusti 2011 och augusti 2012.
Ungdomssekreterarens roll är att ta tillvara och uppmuntra ungdomars engagemang i FN-rörelsen. Som FN-förbundets ungdomssekreterare kommer du att ansvara för planering och genomförande av ungdomsverksamhet, vara ett stöd för våra unga medlemmar och FN-föreningars ungdomsverksamhet, arbeta med våra olika nätverk samt ansvara för att ungdomshemsidan hålls fräsch och uppdaterad. Du kommer också att arbeta med FN-information till allmänheten och svara på frågor om Förenta Nationerna via telefon och e-post.
Du som söker ska vara mellan 18-25 år, vara medlem i Svenska FN-förbundet och ha erfarenhet av aktivt arbete inom en FN-förening. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär många möten med människor där din förmåga att entusiasmera och engagera är viktiga egenskaper.
Erfarenhet av projektarbete och arbete med ungdomar är meriterande, liksom att kunna uttrycka sig på engelska i tal och skrift. Även erfarenhet av att arrangera evenemang och av bidragsansökningar ser vi som en merit.
Tjänsten är en heltids projektanställning till och med 31 augusti 2012.
Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 8 maj till e-post:ungdomssekreterare@fn.se.
Frågor besvaras av Per Jacoby , informationssekreterare på FN-förbundet. Nås även via tel: 08-462 25 48.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera