att träffa Göteborgare

Igår åkte jag äntligen iväg till Göteborg för min träff med ungdomar i väst. Det kom ungefär 25 ungdomar i olika åldrar och från olika städer i Göteborgstrakten och jag hade jättetrevligt. Vi spelade Lära känna bingo, fikade och pratade om hur man kan engagera sig i en lokal FN-förening. Solen sken och staden var jättefin. Jag hoppas att alla åkte därifrån peppade och redo att börja planera projekt.

Idag kontaktade Halmstad och Torsby också mig och det verkar bli fler lokalträffar. Jag har redan planerat in en träff i Uppsala och en i Lund-Malmö. Och jag som inte tycker om att åka tåg! Det är så otroligt tråkigt och jag blir åksjuk.

Men men, vad kan man göra. Jag kanske borde ta åksjuketabletter.

Om du vill att jag ska komma till stad nära dig-maila mig!


Nu medan jag skrev det här sista kommin kollega Jonas in med två jättesöta kakor till mig! Jag hade sagt innan att det är lite tråkigt med fredagsfika och han gick iväg och köpte kakor till mig! Världens bästa arbetskompisar! Jag har tagit foto på dom söta kakorna men jag har glömt min sladd så bilderna ligger i min kamera men jag lovar lägga upp dom nästa vecka. Istället får ni en bild på Jonas!
Han är vår inernationella handläggare och min favorit idag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

4 reaktion på “att träffa Göteborgare

  1. Ja det skulle jag självklart förklarat. Jag bara utgår från att alla vet att jag är laktosintolerant vilket är väldigt dumt! Så skälet till att fredagsfikan är tråkig är för att jag oftast inte kan äta det goda som mina arbetskompisar har bakat och det är lite deprimerande för jag vill också ha kaka! Det mesta som är gott här i livet enligt mig innehåller tyvärr mjölk, smör eller ost. Så Jonas gick och köpte laktosfri kaka till mig. Och då blev jag glad!

  2. Hej Sonay!
    Mitt namn är Minela och jag är en tjej på 18 år. Jag går på S:t Petri i Malmö och skall nu börja skriva mitt projektarbete. Vi har precis blivit en Fn-skolan och jag har tagit mig an uppgiften att starta ett utskott på skolan med två andra kompisar. Vi vill göra mycket, men idèerna är få. Hade varit jättekul och få lite respons och råd från dig. För det känns nästan som att ”allting” är gjort, när det inte är det. Jag hoppas verkligen du svarar!!

    Hälsningar
    Minela

Kommentera