celebert besök av en skåning

Idag kom Tobias Carlsson förbi här på kansliet och bjöd på fika. Tobbe har tidigare arbetat här på förbundet som ungdomssekreterare och han är från Kristianstad. När jag var aktiv i studentsektionen i Malmö FN-förening hade jag massor med kontakt med Tobbe (eftersom han jobbade som ungdomssekreterare) och det var roligt att äntligen få träffa honom. Och tidigare idag var vi faktiskt ute och åt lunch med Annika Karlsson, hon som var ungdomssekreterare innan mig. Eva Brattander som arbetar här som projektansvarig för Skolmat blir kunskap har också varit ungdomssekreterare. Så jag har fått umgås med tre av mina föregångare på en och samma dag!

Som ni säkert vet så är ungdomssekreterartjänsten på ett år och därför får massor med olika aktiva ungdomar i lokalföreningarna prova på att jobba på kansliet.
Är det du som ska ta över efter mig nästa år??

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

2 reaktion på “celebert besök av en skåning

  1. Glöm inte det oerhört celebra besök ni hade av mig. Eller väljer du att inte skriva om det eftersom jag kommer att tvinga dig till att fortsätta med UNg-Nyttfilmerna

  2. Oj förlåt! Nä er jag har definitivt inte glömt. Jag måste ha varit så inne på hela ungdomssekreterarvinkeln. Och det där med UNg-nytt filmerna tycker jag vi ska diskutera mer senare…(ska se om jag kan muta dig till att låa mig slippa)

Kommentera