Dagens aprilskämt?

I dagens DN står det att det ska bildas ett nytt FN-organ som ska begränsa vårt surfande. Tydligen är ”människors nöjessurfande ett hot mot infrastrukturen över hela världen. I januari 2013 kommer svenskarna inte att kunna surfa fritt längre.”
Det är ett aprilskämt (antar vi) och när man kollar på kommentarerna till artikeln (638 styck än så länge) så verkar dom flesta ha fattat det. Men nu till kruxet. Här på FN-förbundet har vi en infojour där vem som hellst kan ringa/maila oss och ställa frågor om FN och vi  hjälper dom. Man har infojouren ungefär en gång i månaden och idag skulle Per ha den men han ringde mig igår och frågade om jag kunde ta den och jag sa OK! Undrar om Per visste att DNs aprilskämt skulle handla om FN?

Infojourstelefonen är öppen mellan klockan 10-15 så jag får se om jag får in massor av frågor om artikeln eller inte. Och vad ska jag säga om jag får det? April april din dumma sill? Känns ju inte så snällt. Jag har kollat infojoursmailen och än så länge så har det inte kommit in några frågor angående artikeln. Men som sagt, telefonen öppnar om tio minuter så jag får vänta och se…  

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

En reaktion på “Dagens aprilskämt?

Kommentera