Det regnar köttbullar

I helgen hade vi tillsammans med WFP en förhandsvisning av filmen Det regnar köttbullar. Det var första gången (som vuxen) som jag var på bio där dom flesta var barn och jag tycker att det var så sött att höra barnen skratta när det hände typiska roliga saker i filmen som t.ex. när någon slog sig eller trillade. Det är så härligt att höra barn skratta för det brukar låta så hjärtligt och det smittar verkligen.

Jag brukar ofta gå och se animerade filmer på bio för jag tycker att dom är så fint gjorda och det är alltid härliga knasiga historier men jag har aldrig riktigt tänkt på skillnaden på barnhumor och vuxenhumor i en tecknad film. I en scen t.ex. håller hela staden på att gå under eftersom det regnar massor med mat från himlen och då ber han som har huvudrollen sin pappa om att göra en”jätteenkel sak” för att rädda staden: det enda pappan ska göra är att ta en fil från en mapp på hans dator och skicka det till sonens mobil. Då ser pappan ut som ett riktigt frågetecken och det var ett riktigt ”vuxen-skämt” för då skrattade alla dom vuxna i publiken.

Filmen har premiär i veckan och jag rekommenderar den, men se den inte när du är hungrig för jag blev jättesugen på att äta!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera