Här är Sonay!

Idag har jag lyckats ta mig hit från ett land långt långt borta (Skåne). Det kanske inte är så långt bort med det kändes som det på grund av all snö. I fredags när jag åkte ner till Malmö var mitt tåg ”bara” två timmar försenat så det var inte så illa. Men igår läste jag på internet att det är kraftiga förseningar på grund av ovädret och många inställda tåg. Så vad gjorde jag då? Jo, jag gick in på SJs hemsida för att läsa mer men problemet är att man inte kom in på sidan!! Inte på Banverkets hemsida heller. Jag skämdes å mina initialers vägnar.

Istället fick jag gå upp klockan fyra imorse och eftersom det inte stod något på SJs hemsida om att mitt tåg skulle vara inställt åkte jag iväg till Centralen. Tåget kom i tid och allt verkade bra tills lokföraren sa att det inte finns någon tågpersonal på tåget och om han inte får tag på någon måste tåget ställas in. Men till slut kom någon och trots flera växelfel på vägen och dörrar på tåget som inte gick att öppna kom jag fram till Stockholm ungefär två timmar senare än planerat.

Och vad glad jag blev när jag kom till kansliet och fick kramar av mina snälla arbetskompisar som hade varit oroliga för mig. Då blev jag glad och pigg igen och nu är det dags att börja jobba!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera