Inspiration som visar att alla kan göra skillnad:

Vi kom på tanken helt enkelt, man kan göra vad som helst av egen vilja. Så vi ville göra detta. Eftersom båda vill resa utforska och upptäcka och båda har ibland funderat på att arbeta som volontär, så kom vårat projekt ganska naturligt.

Vi är två vanliga tjejer födda 1987, Stina Andersson och Lovisa Torstensson.
Glada Positiva och något flamsiga, med en lång göra lista framför sig.

Projektet God Vilja, är en insamling till barn i Indonesien. Vi vill försöka stödja dom till skolgång, då många barn fortfarande inte går i skolan i dag. Vi tror att utbildning är nyckeln till en bättre framtid för många. Därför kommer alla insamlade pengar gå till skolmaterial, och de insamlade barnböckerna skänker lite mer fantasi och dagdrömmar och glädje.

Och vi vill erbjuda folk ett enkelt sätt att hjälpa och få känna sig delaktiga. Förhoppningsvis så kan vi inspirera ett par stycken under vägen, till att våga, den enda som sätter gränserna är en själv.

Titta in på våran blogg där vi vill försöka skapa ett forum för projektet, så känn er fria att tycka och tänka… Och var med oss sen när vi väl är där och får dela ut allting till barnen och hälsar från er som har varit med.

En fjärils vingslag kan starta en storm…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera