När blev allt så high-tech egentligen??

Idag fick jag ett mail från WFUNA Youth där dom bjuder in alla sina medlemmar till ett online möte. Sist vi sågs var i Seoul och nästa träff är inte förrän om fyra år så det är ju en bra idé att försöka hitta mötesplatser på nätet där medlemmarna kan träffas. Men det jag undrar är hur i hela världen det ska gå till??
Nästan alla länder som är medlemmar i FN är med i WFUNA så alla WFUNA:s medlemsländer kan delta. Och dom är ju utspridda över hela världen, när det är dag här är det mitt i natten på andra ställen. Är det meningen att vi alla ska ”ses” en viss tid den 8 april när mötet ska vara eller kommer dom öppna någon slags forum där man får delta i diskussioner och ha en viss tid på sig att svara? Hmm…

Men jag är som sagt väldigt imponerad av WFUNA Youth, det är en jättebra ide och jag hoppas verkligen att det funkar. Det är ju enda lösningen när man inte har råd att ordna riktiga träffar.

Svenska FN-förbundet får delta på online mötet med fem personer. Hör av dig till mig om du vill delta på detta avancerade möte. Skicka ett mail till sonay.jalili@fn.se senast 6 april. Mötet är 8 april. Du kan läsa mer om mötet på vår hemsida. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera