Nu börjar jag blogga!

Hej alla ni som har hittat hit till min blogg! Den 3 augusti flyttade jag till Stockholm och började jobba som ungdomssekreterare på Svenska FN-förbundet. Jag kommer finnas här i ett år och kämpa för att värva massor av medlemmar och för att engagera och aktivera våra nuvarande medlemmar ute i lokalföreningarna.

Jag har varit aktiv i Malmö FN-förening sen 2002 men har aldrig riktigt förstått mig på vad det är man arbetar med på förbundet. Detta vill jag nu ändra på!
Jag kommer skriva om mitt dagliga arbete här på kontoret och om allt skoj som ungdomssekreteraren får uppleva. Jag kommer även att berätta lite smått om vad mina kollegor gör och om hur vi ungdomar kan samarbeta med dem när vi genomför våra projekt. T.ex. finns här en pressekreterare som heter Pekka och som kan hjälpa en när man vill nå ut till tidningar och TV-det tror jag inte att så många av er vet(jag fick själv veta det igår).

Så alla FN-vänner, planen är att UNg-bloggen ska göra er bekant med mig, förbundet och andra FN-intresserade. Jag lovar uppdatera bloggen så snabbt jag kan och extra snabbt så fort någonting riktigt spännande händer!

Hoppas vi ses eller hörs snart!
Hör av er till mig om ni har något spännande ni vill sprida vidare eller om ni har några frågor eller om ni helt enkelt vill småprata lite.

Ha det bra!

Sonay

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera