Ny mötesplats för engagerade FN-förbundare

Hej!

Jag heter Ida och är webbredaktör på Svenska FN-förbundet. Jag kapar Sonays blogg lite för att göra lite reklam för en ny grej som är på gång.

Då och då, ok, rätt ofta, får vi frågor och önskemål om ett forum där våra medlemmar kan mötas och diskutera med varandra. Vi har gjort försök förut som inte har blivit så bra men skam den som ger sig. Vill våra medlemmar ha forum så fixar vi forum.

Jag har ägnat den senaste tiden åt att skapa en mötesplats i form av ett ning-nätverk. Nu är en första version klar och jag väntar på att de första inbjudna gästerna (REF-gruppen) ska logga in.

Just nu känns det lite innan man ska ha fest. Man har varit och handlat, bakat och fixat. Och städat så att det ska se fint ut. Nu sitter man i sitt rena och fina och tomma hem och bara väntar. Tänk om ingen kommer. Tänk om de inte gillar ens tårtor. Fanns det verkligen toalettpapper på toan.

Och så kommer gästena en efter en. I början är det lite trevande, alla känner inte varandra men några timmar senare är festen i full gång och alla pratar och dansar och nya kontakter knyts.

Så vill jag att vårt forum ska vara. En mötesplats för engagerade FN-förbundare. Där ni kan mötas och prata med varandra. Hjälpa varandra, inpsirera varandra. Eller bara titta på varandras foton.

Jag hoppas verkligen att det här blir bra. Att alla som är inbjudna till festen kommer och att de kommer att gilla tårtorna vi bakat åt dem.

Men vaddå, kanske du tänker nu, varför får bara REF-gruppen komma?

Jo, vi har valt att inte göra forumet offentligt innan vi vet att allt fungerar som det ska. Refgruppen ska provsmaka tårtorna, se till så att det finns toapapper på toan och is i frysen.

Vill du ha en inbjudan när vi öppnar för alla? Självklart. Skicka din mail till webbredaktor@fn.se så skickar jag en inbjudan. Skriv gärna vilken FN-förening du är med i eller vilken FN-skola du går på.

Come and join the party.

/Ida

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera