plenaren fortsätter

WFUNA Youths online plenary meeting fortsätter. Det tog ett bra tag innan jag förstod hur jag skulle använda sidan och hur man röstar men nu äntligen fattar jag det!
Det hela är lite komplicerat men till deras försvar måste jag säga att det antagligen inte finns något enkelt sätt att ha ett möte online på. Jag tycker att det är jätteimponerande att deltagarna i WFUNA Youths styrelse (coordinating committee) har gjort ett sånt bra jobb när alla gör det på sin fritid utan att få betalt.
Det kan inte vara lätt!

Förutom det så sitter jag för fullt och planerar UNg10 samtidigt som jag förbereder mig för att åka på FN-rollspel i Barcelona nästa vecka. Så jag är busy busy busy. Det gäller att skriva en lista och följa den.
Det är faktiskt samma sak som gäller när man planerar projekt i sin lokalförening, det kanske verkar vara ett jättestort projekt och man kan få panik över allt som ska göras men om man skriver en lista blir det lättare att hålla reda på vad som ska göras, vem som ska göra det och i vilken ordning. Och sen får man bocka av listan, vilket brukar kännas underbart. Nästan som en klapp på axeln.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera