Sonay: En vanlig dag på FN-förbundet

Idag har varit en helt vanlig men ändå lite knasig dag här på FN-förbundet. Jag tänkte att jag berättar lite om dagen så att ni kan få en bild av hur det är att arbeta här.

Helena har nog ringt ungefär 20 olika samtal idag för att få tag på en föreläsare till en skola i Göteborg. Skolan vill ha en föreläsning om global hälsa och det har visat sig vara lite svårt att hitta någon som kan föreläsa om ämnet och som inte är upptagen på annat håll. Samtidigt håller hon på att boka in flera ordförande till olika FN-rollspel. Vi har startat en ordförandepool och kan nu hyra ut certifierade ordförande till skolor som ska ha FN-rollspel och som själva inte har någon som kan sitta ordförande. Så Helena försöker hitta personer som kan sitta ordförande och hon fixar resa och boende till dom.

Plötsligt kikar Anna Bergendahl in och säger hej. Anna har praktiserat på FN-förbundet innan och nu kom hon förbi för att säga hej efter att ha varit ute och rest i Asien i två månader.

Helen håller på att planera Nordic MUN för fullt. Viktor sitter i ett annat rum men kommer in till vårt rum lite då och då och dom försöker bestämma alla slutliga smådetaljer kring helgen.

Sofia är i Umeå på äventyr. Hon och Anita skulle ta nattåget upp, hoppas att det gick bra.

Och jag då? Jag håller på att fixa det sista inför workshopen som jag och Klara ska hålla på Katedralskolan i Lund imorgon. Sen får jag självklart inte glömma bort att blogga vilket jag gör nu. Snart tar jag tåget till Malmö och är förhoppningsvis framme runt klockan 8. Vi ses igen nästa vecka!

Härliga Folkets park i Malmö
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera