Söndags dagboken!

 – Käraste läsare…..!
Söndag 9/5-10.

 Käraste läsare, idag tänkte jag gästblogga hos Sonay och piffa upp bloggen med lite mer glitter och glamour!
Den fina och glamourösa dagen började med en geggigt promenad från stugan ner till matsalen, där vi åt frukost buuufffffeeeeeee!
Vi motionerade bort maten med hjälp av ”monster och prinsses” leken. Shake bananas, shake shake bananas var den andra aktiviteten som fick oss att vakna till liv och gav oss magrutor inför sommaren :) (Sonay går runt och sjunger shake bananas tyst för sig själv…..men vi hör henne).


Vi peppade våra engagerade deltagare med två övningar; Jag kan göra skillnad & Barnens rättigheter, vilket de tyckte var super roligt, motiverande, lärolikt och givande! Allt är super här :).
Efter övningarna började blev det dags för ”Klara, färdiga, gå – projektet” där deltagarna i smågrupper valde att arbeta med ett problem och de ska senare redovisa det på ett roligt sätt, t.ex: teater, reklamfilm, Oprah W-Show etc.


Efter tre timmars svett, gråt och slit med projektet blev det dags för en smaskiiiiiiig fika paus.
Efter fikat delades deltagarna in i två grupper där halva gruppen fick öva på sina presentationer och den andra halvan var med Per och diskuterade ”kan världen bli bättre”?.

Senare på kvällen blev det grillning, jättemysigt!
Det har varit en super bra dag!

// Arasta (ref-gruppen).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera