Vad betyder mänskliga rättigheter för dig?

Den 10 december är det mänskliga rättigheternas dag. Det uppmärksammar vi med en fototävling!! Fånga de mänskliga rättigheterna på bild och vinn en iPod Classic.

Tävlingsreglerna är jätteenkla:
  1. Ta ett foto som visar vad mänskliga rättigheter betyder för dig. Bilden kan föreställa precis vad som helst, det viktiga är att bilden betyder något för dig.
  2. Skriv sedan en motivering på max 20 ord där du förklarar bildens koppling till mänskliga rättigheter.
  3. Skicka in ditt bidrag med namn och kontaktuppgifter till sonay.jalili@fn.se senast 4 december. (Skicka helst bilderna som jpeg. En bild får vara max 2 MB.)


Juryn består av ungdomssekreteraren Sonay Jalili, vår referensgrupp och FN-förbundets webbredaktör Gustav Julander. Det viktigaste är inte att bilderna har jättehög kvalitet. Bilder tagna med mobiltelefon går lika bra som bilder tagna med en avancerad systemkamera. Betydligt viktigare är att man visat uppfinningsrikedom när man tolkat tävlingens tema.

Vem vinnaren är meddelas på hemsidan på MR-dagen den 10 december. Priset är en vit iPod Classic 160 GB och den vinnande bilden kommer även att publiceras på hemsidan och i UNg-bloggen.

Har du frågor kan du kontakta mig på sonay.jalili@fn.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera