var ska jag ta vägen?

På fredag kommer som sagt vår nya ungdomssekreterare och tar över världens bästa jobb! Vi ska jobba tillsammans i ungefär 10 dagar och sen ska personen klara sig helt själv. Men det kommer säkert gå jättebra. När jag började var jag tvungen att planera ett UNg-läger som skulle hållas en månad senare och därimellan åkte jag till Sydkorea för att delta på WFUNA:s plenar. Inte för att jag klagar, det var superskoj och jag hade gärna gjort det igen.

Men var ska jag ta vägen då? Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag ville åka runt i Latinamerika och äta stekta bananer med bönor och ris och lära mig spanska? Det verkar tyvärr inte bli av.

Istället ska jag stanna på FN-förbundet och vikariera för Sanna som skolhandläggare!!!
Så från och med oktober kommer jag att vara en del i ”Skolgänget” och jobba med FN-skolor. Vilket betyder att jag kommer få vara med på ytterligare ett UNg-läger! Det blir mitt tredje UNg-läger på två år. Inte illa, eller hur?

Så ni blir inte av med mig på ett tag till. Jag tycker att det ska bli jätteskoj att vara kvar här ett tag till och jag hoppas att ni också tycker det.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera