Bli vår nästa ungdomssekreterare!

Du har väl inte missat att tjänsten som ungdomssekreterare går att söka just nu? Som ungdomssekreterare arbetar man på FN-förbundets kansli i Stockholm under ett års tid, i det här fallet augusti 2015-augusti 2016.

IMG_0332

Som ungdomssekreterare planerar och genomför man UNg16, en inspirationshelg för ungdomsmedlemmar i den svenska FN-rörelsen

Som ungdomssekreterare arbetar man nära FN-förbundets ungdomsmedlemmar och lokalföreningar för ta tillvara och uppmuntra ungdomars engagemang i FN-rörelsen. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av ungdomsverksamhet, arbeta med olika nätverk samt ansvara för vår hemsidas ungdomsavdelning samt våra unga kanaler i sociala medier. Som ungdomssekreterare är man främsta ansvarig för FN-förbundets inspirationshelg för ungdomsmedlemmar, UNg16, som sker på våren 2016. Temat för UNg16 är FN:s utvecklingsarbete, däribland FN:s nya utvecklingsmål.

Du som söker ska vara mellan 18-25 år, vara medlem i Svenska FN-förbundet och ha erfarenhet av aktivt arbete inom en FN-förening. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär många möten med människor där din förmåga att entusiasmera och engagera är viktiga egenskaper.

Erfarenhet av projektarbete och arbete med ungdomar är meriterande, liksom att kunna uttrycka sig på engelska i tal och skrift. Även erfarenhet av att arrangera evenemang och av bidragsansökningar ser vi som en merit.

Är du intresserad? Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 11 maj till ungdomssekreterare@fn.se

Har du frågor? Tveka inte att kontakta nuvarande ungdomssekreterare Pernilla Bergström på pernilla.bergstrom@fn.se.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera