En sista påminnelse!

Här kommer en sista påminnelse om att söka till Referensgruppen 2013. Jag har redan fått in ett gäng ansökningar som jag ska titta på på måndag när jag är tillbaka på kontoret igen, men fram till dess går det bra att maila ditt personliga brev till ulrika.ronmark@fn.se. Som sagt söker vi  unga medlemmar med olika bakgrund, erfarenheter, ålder och intressen från hela Sverige, så tveka inte att skicka in din ansökan! Läs mer här.
Här kommer en hälsning från Ali i 2012-års referensgrupp,
Gott nytt år på er! Ulrika
– – –
Jag tyckte att fn lägret var extremt rolig och givande. Att få träffa alla dessa fn intresserade i ett sammanhang där nätverkande, ha roligt och att få lära och engagera sig stod i centrum. Tack alla kolleger i referensgruppen, på FN-förbundet och alla deltagare som gjorde det till något extra fantastisk. 

Jag tyckte det var jätteroligt, givande och lärorikt att sitta med referensgruppen. De fantastiska människor som jag fick lära känna var något jag alltid kommer ta med mig. 
 
Jag kommer på VT 2013 jobba som ungdomsansvarig på Göteborgs FN förening och hoppas kunna utveckla ungdomsverksamheten där. Även politisk kommer jag jobba en hel del med fn frågor och därav kommer erfarenheten hjälpa mig en hel del. 
 
Tips till nästa referensgrupp är att ha kul och lär så mycket ni kan!
 
Ta vara på de människor ni träffar och nätverka så mycket det går!
 
och sist men inte minst, sök till referensgruppen! :)
 
Av: Ali Ahmady
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera