Helgens Ungdomsansvarigträff

Hej vänner!
Nu har jag äntligen landat lite efter helgens ungdomsansvarigträff och kan glatt och stolt konstatera att det blev en jättebra helg. Allra gladast är jag över att ha fått träffa alla engagerade, duktiga och inspirerande ungdomsansvariga. En jättemysig grupp med många idéer och mycket driv! Under helgen talades det även om återträff och studiebesök i varandras föreningar och ingen kan vara gladare än jag!


Alla bider ifrån helgen kan ni hitta här

I år hölls FN-förbundets årliga träff för ungdomsansvariga den 5-7 oktober på förbundets egna kansli i Stockholm. Tanken med träffen var att erbjuda ett forum där landets alla ungdomsansvariga kan träffas, lära känna varandra, utbyta erfarenheter, lära sig mer om FN-förbundet och få tips, idéer och inspiration till att utveckla ungdomsverksamheten i sin lokala FN-förening. I år hade vi ett tjugotal deltagare från hela landet som tillsammans gjorde träffen till en toppenhelg genom att visa stort engagemang och kunskap i våra frågor och kom med många tips till varandra.

Helgens aktiviteter innefattade bland annat information om FN-förbundet och våra kampanjer, diskussioner kring innebörden och rollen som ungdomsansvarig, gemensam sammanställning av idéer på aktiviteter man kan göra ute i sina föreningar, information om möjligheter till att söka bidrag samt tips på vad man kan tänka på när man gör en bidragsansökan. Till detta kom även ett studiebesök på Sida, goda middagar, filmkväll och fredagsmys på FN-förbundets kansli och mycket annat. 
 
Stort tack till alla deltagare!
 
Ulrika

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera