Julklappstips


Med 12 dagar kvar till julafton börjar det bli hög tid för många att fundera över det här med julklappar. Man kan tycka att det är roligt, betungande eller rent av onödigt och det påverkar de flesta av oss på något sätt. Oavsett om man firar jul eller inte så är helgerna i antågande och många ser fram emot tid med familj och vänner. Jul-helgerna har ju också kommit att handla om medmänsklighet  och solidaritet och många skänker en extra tanke eller slant till något projekt de tycker är viktigt. Gör du något särskilt för att uttrycka ditt globala engagemang i helgerna? Ett sätt kan ju vara att koppla ihop det med dina julklappar. Här kommer några julklappstips från FN-förbundet.
Lägg en framtid under granen i år: Ge bort ett gåvobevis

Du kan ge bort ett gåvobevis där gåvomottagaren antigen bidrar till att röja minor, bjuder barn på skolmat eller förbättrar flickors framtid. Oavsett vilken kampanj du väljer som gåvoändamål ger du bort en julgåva som hjälper barn och unga akut, men också påverkar deras framtid på sikt.
Du bestämmer själv belopp (från 100 kronor) och gåvomottagaren får ett fint gåvobevis. Du kan ge din gåva här: http://www.fn.se/julklapp/for-privatperson/

Ge bort en prenumeration på vår medlemstidning Världshorisont

För 190 kr får du ett snyggt presentkort med kuvert samt fyra nummer av tidningen i mottagarens brevlåda under 2013. Presentkortet innehåller texten ”En årsprenumeration av Svenska FN-förbundets tidning Världshorisont (4 nummer). God Jul och Gott Nytt År önskar …”.
Genom att ge bort en årsprenumeration av Världshorisont i julklapp undviker du att köpa onödiga prylar samtidigt som du bidrar till ökat engagemang för de globala frågorna och stödjer FN-rörelsen i Sverige. Här kan du läsa mer: http://www.fn.se/varldshorisont

Välkommen med din beställning till varldshorisont@fn.se


 
Köp FN-julklappar i vår webbshop

Du har väl sett att man kan beställa massa snygga FN-prylar i FN-förbundets webbshop?

Vad sägs om en Ban-Ki-moon T-shirt till Pappa, en Dag Hamarsköld-tygkasse till syrran, en FN-termos till mamma, FN-strumpor till morbror och sällskapsspelet Peace by Peace till brorsan? 

Och kanske en Her Right t-shirt som vår ambassadör Anna Bergendahl har på sig på bilden till dig eller någon annan du tycker om?
 

Detta och mycket mer hittar du här: http://www.fn.se/butik/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera