Referensgruppsträff och UNg13-planering

Publikation2Efter att ha kickat igång helgen med LSU:s konferens Hållplats 2015 (som ni kan läsa om i tisdagens inlägg) fortsatte en intensiv arbetshelg för referensgruppen, som ju också är projektgrupp för UNg13. Ambitionsnivån är hög; självklart ska UNg13 bli den bästaRefernesgruppsträff 067 UNg-helgen någonsin!

Efter LSU:s konferens samlades gruppen för ett sent eftermiddagspass på kansliet. Med viss hjälp av sju pizzor och en stor skål lördagsgodis hölls motivationen uppe och på kvällskanten hade ett första utkast till aktiviteter utformats och vi bröt för att istället möblera om konferensrummet till ett lördagsmysigt vardagsrum för lite filmkväll.

DSC00582En väl förtjänad nattsömn och sen körde vi helt enkelt på hela söndagen och dessutom ända fram till kl 16.00 på måndagen och då, minsann, hade vi ett färdigt program för UNg13 och vi hade dessutom hunnit fika en del.

Vad innehåller programmet då? Mja, lite överraskningar kommer det bli, men smakprov kommer publiceras efterhand om du följer oss på twitter och instagram #ung13! Och glömmer väl inte att anmäla dig till UNg13? Såklart finns det också en Facebookgrupp för alla deltagare.

Är du nyfiken på vilka Albert, Cicci, Klara, Jonas, Pernilla och Sara är? Läs mer om årets referensgrupp här.

Av: Ulrika Rönmark
Foto: Klara Lindahl och Ulrika Rönmark

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera