Sommarhälsning

Så var det redan sommar och mitt år som ungdomssekreterare börjar gå mot sitt slut! Det känns såklart vemodigt att det snart är över, men det är också roligt att få presentera Martin Holmberg, tidigare ungdomsansvarig i Halmstads FN-förening, som ska ta över jobbet som ungdomssekreterare i augusti. Martin kommer såklart presentera sig närmare efter sommarn. Men än är vi inte riktigt där, först ska jag ha semester hela juli och sen Namnlösjobba lite i början av augusti. Kanske ses vi på Way Out West? Kom och säg hej till FN-förbundet, som finns på plats i organisationstältet (tyvärr har vi inte möjlighet att ha några volontärer i år)

Sommar kan ibland betyda lite paus i det vanliga engagemanget och aktiviteterna, men det är också ett perfekt tillfälle att fundera på vad man vill göra till hösten. Har er förening en ungdomssektion som planerar nya aktiviteter och tänker använda skolstarten till att värva nya medlemmar? Eller har ni ingen ungdomssektion men skulle vilja starta en? Tveka inte att höra av er till mig eller Martin ifrån och med augusti om ni vill ha tips, stöd eller bara bolla idéer!

Ungdomsansvarigträff 2013: Är du ungdomsansvarig i din förening? Eller vill du kanske bli? Många föreningar har en ung person som är särskilt ansvarig för föreningens ungdomsaktiviteter eller ungdomssektion, men inte alla. Är du intresserad av att starta en ungdomssektion i din förening, eller skulle du vilja bli ungdomsansvarig så kontakta din förening och kolla läget.  Du som är eller vill bli ungdomsansvarig är varmt välkommen att delta på höstens ungdomsansvarigträff! Där kommer du, tillsammans med landets andra ungdomsansvariga, få utbyta erfarenheter och få mängder med verktyg och tips på hur du kan starta eller utveckla ungdomsverksamheten i din förening. Träffen är kostnadsfri och vi står för resa och boende för en ungdomsansvarig per förening. Mer info om programmet kommer komma i augusti men du kan redan nu gå in och läsa mer och anmäla dig på vår hemsida:http://www.fn.se/engagera-dig/ung/ungdomsansvarig-i-fn-foreningar/ungdomsansvarigtraff-2013/

Under sommaren kan det vara lite svårt att få tag i oss på kansliet eftersom det är semestertider, men ni har väl inte missat vilken resurs vår hemsida är? På www.fn.se/ung hittar du mängder med matnyttig information om hur du kan engagera dig i FN-förbundet, tips på projekt man kan göra, bidrag man kan söka och mycket mer. Nu finns också datumen för höstens ABC-kurser om FN på hemsidan. Kika vilken kurs som går närmast dig och boka in datumet redan nu.

Ha nu en riktigt fin sommar så hörs vi i augusti!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera