Värva en medlem till Svenska FN-förbundet!

Är du medlem i FN-förbundet? 
Varför då?

Själv gick jag med i gymnasiet, om jag minns rätt var det var i samband med att jag halkade in på Nyköpings FN-förenings årsmöte 2007, där jag och mina klasskamrater berättade om en fantastisk skolresa vi gjort till Sydafrika. Efter vår presentation var det gemensam middag med afrikansk mat och sen satte det igång: plötsligt insåg jag att jag var omringad av människor med ett minst lika stort engagemang för världen som jag själv och vi pratade, pratade, pratade. Jag var så glad att hitta ett sammanhang där alla tillsammans brinner för världen!
Samverkan mellan världens folk är en förutsättning för en fredlig och positiv utveckling. Därför behöver vi FN. Därför finns vi i Svenska FN-förbundet.

Genom att stödja Svenska FN-förbundet ser du till att FN kan fortsätta arbeta för en bättre och mer rättvis värld. Ju fler vi blir, desto mer kan vi göra. Som ungdom, tom året du fyller 26, betalar du bara 100kr per år (vuxna betalar 150kr/år)

Så, bli medlem i FN-förbundet! Om du redan är medlem: hjälp oss att bli fler och starkare! Värva en medlem, t.ex. genom att prata med dina vänner, blogga om oss eller donera en Facebookstatus. Som tack för hjälpen lottar vi ut t-shirts bland de som är med och värvar medlemmar fram till FN-dagen 2012 (24 oktober)

Läs mer tips på hur du kan göra här: http://www.fn.se/varvamedlem  
Medlem blir du här: http://www.fn.se/fn/bli-medlem-i-svenska-fn-forbundet/ 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera