Facebook

Ni har väl inte missat att jag och ungdomsverksamheten finns på Facebook? Dessutom har kampanjgänget dragit igång en Facebooksida alldeles nyligen.

På Facebook heter jag Ung FN och genom den kan ni få information och tips, är ni unga och engagerade är ni välkomna att gå med i gruppen Anekdoterna och jag blir väldigt glad om ni bjuder in mig till eventuella grupper ni har för till exempel lokalföreningen eller elevföreningen.

Facebooksidan som kampanjgänget dragit igång heter ”Stoppa barnäktenskap” och handlar om att just stoppa barnäktenskap. Tanken är att 20 000 personer ska gilla gruppen, lika många som det antal flickor som gifts bort under 17 års ålder varje dag.

Ta vara på sociala medier tycks allt viktigare och jag har på senare tid skrivit under flera petitioner och upprop online för olika problem, minns ni när jag länkade om vapenavtalet som var på gång och att ni kunde skriva under det?

Internet är fantastiskt för att sprida information och kunskap, se bara på hur Twitter spelat roll för upproren i Mellanöstern och Nordafrika.

Hursomhelst, bli vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter, gilla sidan, ta aktion!

/ Viktor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera