Man anföll och åt en annan mans ansikte

Okej, så idag har jag nog läst den sjukaste nyheten på länge. Har ni sett eller spelat Resident Evil? Ploten är att ett stort företag framställt ett virus som gör folk till zombies och detta sprider sig sedan över världen. Jag gillar verkligen både spelen och filmerna. Bäst är själva grundidén att världens största företag har hemlig biologisk forskning som eskalerar och leder till globalt kaos, ändå kommer de själva undan med det hela tiden.

I alla fall, idag läste jag en nyhet om att en man anföll en annan man i Miami, började äta den andra personens ansikte och när polisen ingrepp och sa åt personen att backa, så morrade personen och fortsatte att äta. Det slutade med att polisen tvingades skjuta personen för att hjälpa till. Vid det laget hade offret fått halva ansiktet uppätet.

Det känns helt sjukt, är det verkligen sant? Polisen förklarar att det är på grund av ett nytt preparat som cirkulerar, de kallade det för ”bad LSD” och att det här är fjärde fallet på kort tid.

Så vad ska man tro? På ett sätt hoppas jag att det är PR-trick för nästa Resident Evil film som släpps i höst, men det verkar ju vara sanning. Är en zombieapokalyps på ingång?

Här är nyheten (och film på detta, känsliga tittare varnas!)

http://miami.cbslocal.com/2012/05/26/miami-police-confrontation-men-leaves-1-dead-1-hurt/ 

/ Viktor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera