Nordic MUN 2012

Under vintern 2010 och våren 2011 var jag med och planerade Nordic MUN 2011, ett nordiskt klimatrollspel med cirka 300 delegater från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Litauen. Utöver de elever som agerade delegater hade vi ett lärarseminarium om rollspel och klimat. Rollspelet genomfördes i Kalmar och på Öland i slutet av mars 2011.

De flesta som deltog hade väldigt roligt, lärde sig massor och vi fick goda omdömen i utvärderingarna, något som en härlig bekräftelse efter allt arbete och slit vi lade ner i över ett halvår.

Stafettpinnen har lämnats över till Finland som ska vara värd för Nordic MUN 2012. Min kollega, Helen, åker imorrn till Finland för att påbörja planeringen – spännande!

För er som missade det fantastiska Nordic MUN 2011 kommer det alltså en ny chans mellan den 23-26 april 2012. Jag hopppas att mina finska kollegor kommer att börja blogga och aktivera hemsidan igen inom kort!

Hemsidans adress är www.nordicmun.com – kolla in den!

Om jag har tur kan jag följa med till Finland och vara med om den fantastiska energin som flödade på Nordic MUN 2011 igen.

/ Viktor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera