Duktiga ungdomar

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det finns så många engagerade ungdomar i våra lokalföreningar. Ungdomar som trots skola och jobb är aktiva i en förening. På senaste tiden har allt fler unga blivit valda till ordförande i lokala FN-föreningar vilket jag tycker är superskoj!
Exempel på såna är:

Sonja i Göteborgs FN-förening, Maria i Uppsala FN-förening, Klara i Malmö FN-förening, Tanja i Linköpings FN-förening, Lejla i Vetlanda FN-förening, Aida i Växjö FN-förening, Sofia i Lunds FN-förening och Tove i Sollefteå FN-förening. Hmm, hoppas jag inte har glömt någon. Om jag har det får ni säga till och jag ber så hemskt mycket om ursäkt! 

Som ni kanske har märkt är det bara tjejer och överlag är det mycket tjejer som är engagerade i lokala FN-föreningar. Men det betyder inte att det inte finns engagerade killar. Malmö FN-förenings förra ordförande var en kille och just nu är en kille ordförande för studentsektionen. Jag har inga bra trick för hur man kan locka till sig fler killar till lokalföreningarna. Det kanske är lite skrämmande för den första killen som kommer på ett möte med bara tjejer men förhoppningsvis tar han med sig några kompisar till nästa möte och sen tar dom med sig några till och plötsligt är där massor av nya medlemmar.

Lokalträff i Malmö
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera