Härliga minnen

Jag satt igår eftermiddag och uppdaterade våra UNg-sidor på hemsidan, fyllde på med lite bilder.

När jag skulle lägga in bilder till sidan om UNg12, vårt ungdomsläger, hittade några fantastiskt roliga filmklipp från UNg10!

Fullt ös på UNg11

När UNg10 gick av stapeln för två år sedan satt jag med i referensgruppen och planerade och ledde UNglägret tillsammans med Per och dåvarande ungdomssekreteraren Sonay. Det var en utmaning men jag har massa fina minnen från både planeringen med referensgruppen och från alla ungdomar jag mötte på lägret.

Vi snackade globala problem, fick föreläsning från en kvinna som jobbat för FN i Afghanistan, projektplanerade och hade det riktigt roligt med lekar, sång runt eldstad i mörkret och morgongymnastik.

Nu när jag själv sitter och ska ansvara för UNglägret blir jag peppad och sugen på att göra det minst lika bra som det gick då och att min referensgrupp blir lika rolig som den jag själv var med i en gång i tiden.

Hur som helst, jag hittade alltså några filmklipp som jag bara var tvungen att ladda upp på vår YouTube och länka till på hemsidan. Tänkte lägga in lite länkar här också, kolla gärna!

Sök till referensgruppen 2012
UNg12

/ Viktor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera