NING för alla

I slutet på förra året skickade vi en utvärdering till alla ungdomsansvariga i FN-föreningar runt om i landet. Vi frågade om dom tyckte att något saknades i vår ungdomsverksamhet och många svarade: ett forum på nätet. Många ville ha en mötesplats där man kan träffa och prata med andra engagerade FN-förbundare. Och vi är banne mig en organisation som lyssnar på våra medlemmar!
Vår superduktiga webbredaktör Ida började leta och klura och fixa och till slut bestämde vi oss för att prova på ett nätverk som heter NING. Lite som Facebook, men inte lika avancerat. Layouten kanske inte är den bästa men man kan fixa till sin egen sida vilket är jätteskoj.

I början bjöd vi in ref. gruppen som fick surfa runt och prova på mötesplatsen. Sedan bjöd vi in ungdomsansvariga och UNg10 deltagare. Nu känner vi oss redo att öppna upp vår mötesplats för alla engagerade FN-förbundare. Så nu kan du som är medlem i en FN-förening eller som går på en FN-skola gå med i vår mötesplats på NING.

Där kan du hitta på massor av skoj. Du kan ”styla” din egen sida, skriva en presentation om dig själv och läsa om andra FN-förbundare, blogga, lägga upp bilder och filmer, se bilder och filmer som andra har lagt upp, disskutera aktuella FN-relaterade ämnen, starta en egen grupp, utbyta tips och erfarenheter om hur man kan engagera sig och massor av annat skoj.

GÅ MED HÄR

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera