Sofia…

Är stolt över men saknar redan
sin nära kompis som idag
 åker iväg på äventyr i Sydamerika.
* Fick ett mail ifrån vår pressekreterare Pekka som tipsade om artikeln ”Bara feghet gör att Sverige vill stå utanför konflikterna”. I slutet av denna artikel nämns Svenska FN-förbundet.
Kommer ihåg gårdagens mail ifrån Johanna ifrån Uddevalla FN-förening som är en av dem som gör sitt projektarbete om Skolmat blir kunskap.
Hon skriver: Igår var vi på Bohusläns museum och berättade om vårat projekt inför ungefär 150 personer, pirrigt! Men det gick jättebra! Efteråt bjöd vi på gratis fika, MEN man fick gärna lämna ett bidrag istället om man ville! Vi hade två bössor där, och ena blev helt full! Igår fick vi in sammanlagt ca 2000 kr! lite mer! Det är helt galet!!”
Såna mail blir man riktigt glad av och de har nu fått ännu en bössa.

* Bloggar och planerar en workshop för Uppsala FN-förenings ungdomssektion nu på torsdag. Bor du där? Kom dit vetja! :)
 
* Planerade lördagen med Anita då vi ska på en slags medlemsträff/nya FN-föreningsträff i Gävle, vilket förhoppningsvis ska leda till att ett antal nya FN-föreningar startas såsom i Ljudala och Nordanstig. Bor du i närheten? Hör av dig! :)  
 

* Hade ett trevligt samtal med en tjej som försöker engagera sig där hon bor. Kul när folk själva tar initiativ till engagemang!   
 
* Ser framemot att få lära mig mer om sociala medier av Mona som är praktikant här på kontoret på fredag. Hon verkar vara grym på det!
 
* Funderar på hur man på sin blogg får lika många läsare som på bloggarna som mest handlar om hur man ser ut. Tips mottages varmt.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera