Sonay: Nordic MUN dag 1 forts.

Hej allihopa
Nu sitter jag och Sofia här och bloggar tillsammans. Här är fullt upp fortfarande. Lobbyingen är i gång och många lobbade till och med under middagen. Alla är så fina i sina kläder och det är roligt att vissa har valt att klä sig i ”traditionella kläder”. Vi tänkte att bilder säger mer än tusen ord och därför sätter vi upp massor av bilder från idag. Förutom det kan man läsa allt om vad som har hänt under dagen i tidningen The Diplomat som ges ut av ett jätteduktigt gäng elever från Stagneliusskolan.

Redaktionen för The Diplomat
Lobbying i säkerhetsrådet
Öppningstal i generalförsamlingen
Delegat från Ryssland
”Kontrollrummet”
Generalförsamlingen

Vi är alla lite trötta nu. Dagens värsta upplevelse var när minibussen fastnade i leran och jag inte kunde komma loss. Jag vet att man inte ska fortsätta gasa för då hamnar man bara djupare men hur ska man annars komma loss?? Ing-Britt från Kristianstads FN-förening hjälpte mig och räddade dagen. Utan henne hade det varit kört.

Annars hade det inte varit allt för mycket dramatik idag. Vi har mest av allt varit upptagna med att fixa en massa praktiska saker som rumsindelningen och logistikproblem. Förhoppningsvis går allt smidigare imorgon men håll tummarna för säkerhets skull! 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera