UNg10s bild av Världen

När jag och ref. gruppen planerade UNg10 pratade vi om hur man kunde göra för att deltagarna under helgen skulle kunna skapa något genemnsamt som man sedan kunda visa upp och säga: detta har vi på UNg10 skapat. Vi klurade fram och tillbaka och bestämde oss för att göra något kreativt med global anknytning. Detta var början på ”UNg10s bild av världen”. Jag köpte ett gigantiskt ark papper och ritade ut konturerna på dom olika världsdelarna utan några landsgränser. Planen var sedan att deltagarna skulle kunna rita det dom associerade med dom olika platserna. Fantasin fick flöda och det viktiga var inte hur bra man var på att rita utan att man hade roligt tillsammans.

Arket lades upp på ett stort bord med massor av färgpennor och låg framme så att man kunde gå och rita när man ville. Det blev lite av en samlingspunkt och man kunde stå och beundra och skratta åt fiffiga idéer som t.ex. pingvinen som ritats på Madagaskar!
Jag tycker att UNg10s bild av världen blev en jättesuccé, inte bara för att den blev så himla fin men också för att det var något som vi skapade gemensamt och som blev en samlingspunkt för deltagarna under raster och när det fanns lite fritid över.

Jag har lagt upp alla bilder på UNg10s bild av världen på vår mötesplats NING men du kan se några av bilderna här under.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera